Bruksoverlating/framleie: Avlesing av strøm og varmt forbruksvann

Skal du selge/leie ut leiligheten din må du lese av forbruket for strøm og varmt vann før du overlater bruken av leiligheten. Målerpunktet for din leilighet finner du i 'målerskapet' ved heisen (det er mulig du må gå en etasje ned for å finne måleren for din leilighet). Målerne er merket med leilighetsnummer - og det er 2 skap, ett for avlesning av elektrisitet og ett for fjernvarme.

Bor du i Turbinvn 7 er det mulig du må ha hjelp fra styret for å få lest av måleren da enkelte målerskap på denne adressen er plassert slik at det ikke er tilgang til dem.

For å få låst opp skapene trenger du nøkkel merket OLU. Nøkkelen ble utlevert andelseier ved overtakelsen av leiligheten i 2007/2008. Har du ikke nøkkelen kan ny kjøpes hos alle låsesmeder for rundt 100 kroner.

Skjema for eierskifte finnes på Techem sine hjemmesider, disse skal signeres både av ny og gammel bruker av leiligheten, og sendes per post/mail til Techem. 

Link til eierskifteskjema: https://www.techem.no/beboer/eierskifteskjema.html

 


Har du ikke mulighet for å skrive de ut? Send en mail til styret så skriver vi ut skjemaet for deg og putter det i postkassa - husk og skriv leilighetsnummer i henvendelsen.

 

Har du spørsmål om avlesning/avregning kontakt Techem.

kundeservice@techem.no eller pr tlf: 2202 1459 (hverdager 9-14).

Dere kan også bruke hjemmesiden: Techem.no. Der finnes en del informasjon.